Menu Zamknij

Pasta z wędzonej makreli

Smaczna pasta z makreli

 



 
Składniki:

  • 1 makrela wędzona
  • 3 ogórki kiszone 
  • 4 jajka 
  • średnia cebulka
  • pieprz do smaku
  • łyżeczka musztardy 
  • 3 łyżki majonezu


Wykonanie:

  1. Mięso wędzonej makreli starannie oddzielić od skóry i ości. Drobno posiekać.
  2. Ugotować jajka na twardo. Ostudzone pokroić w kostkę.
  3. Cebulkę i ogórki również pokroić w drobną kostkę. 
  4. Całość przełożyć do miski. Dodać odrobinę pieprzu, musztardę i majonez .Wymieszać. Smacznego.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *